Az elmúlt héten 3 dömsödi testvérünk is a születésnapját ünnepelte. A Hajdú család legifjabb tagja, Sanyika (ahogy mindannyian ismerjük) nemzeti ünnepünkön született, ráadásul a millennium évében. Nemrég esett át egy szemműtéten, így rövid pihenésre kényszerült. Bár a látása tökéletes lett, mégis kívánjuk, hogy Isten óvó szeme kísérje tovább életútján, mint ahogyan azt a Zsoltárok 139:3 versében is olvashatjuk:

Szemmel tartod járásomat és pihenésemet, gondod van minden utamra.

Várkonyi Györgyné Matildka néni is otthonában gyógyulgat, miután a múlt héten elesett. Születésnapja alkalmából az Ézsaiás 40:30–31 versével kívánunk sok erőt a lábadozáshoz:

Elfáradnak és ellankadnak az ifjak, még a legkiválóbbak is megbotlanak. De akik az Úrban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a sasok, futnak, és nem lankadnak meg, járnak, és nem fáradnak el.

Sándor László testvérünk pontosan ezen a vasárnapon ünnepli születésnapját. Jeremiás könyvében ezt olvashatjuk:

Mert csak én tudom, mi a tervem veletek – így szól az Úr -: békességet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövőt adok nektek.

Kívánjuk, hogy ebben a zűrzavaros világban soha ne felejtse el, milyen biztos pontot jelent Isten!

Szeretettel köszöntjük azokat a testvéreinket is a körzetünkből, akik ezen a héten ünnepelték születésnapjukat. Isten oltalmazza meg őket, és áldja meg az életüket!