Amikor 7 héttel ezelőtt a honlap elindult, az első írásomban megemlítettem, hogy az még csak egy félkész állapot volt. Sok funkció nem működött, de talán fontosabb volt, hogy legyen valami, még ha nem is tökéletes.

Azóta sokat dolgoztam azon, hogy a honlap tényleg úgy nézzen ki és úgy működjön, ahogy eredetileg terveztem. A tegnapi nap sok frissítés került fel végre. Leginkább a főoldalon találhatók újdonságok, de máshol is észrevehetőek változások.

Hadd említsek meg két fő újdonságot. Az egyik legnagyobb változás, hogy a megjelenő írásokat kategóriákba soroltunk. Ez azért fontos, mert ahogy egyre több és több tartalom jelenik meg, elkerülhetetlen, hogy valahogy rendszerezzük őket. Elsőként most a következő kategóriák indulnak:

  • Hírek: minden olyan írás, ami a körzetünk életével kapcsolatos. Például aktualitások, beszámolók ünnepségekről, az ezekhez kapcsolódó fotók, videók, családi hírek, illetve egyházi hírek, amiket fontos lehet megemlíteni. Ezen a kategórián belül lehet majd külön szűrni Dömsöd, Dunavecse és Kiskunlacháza tartalmakra is.
  • Útravaló: ebbe a kategóriába kerülnek a lelki, hitélettel kapcsolatos írások, például bizonyságtételek, igehirdetések, versek.
  • Régidők: nagyon sok „történelmi” anyagunk van. Hangfelvételek, írásos anyagok, fotók és videók. Ebben a kategóriában szeretnénk majd ezeket közkinccsé tenni.

A másik fő újdonság, amit szeretnék megemlíteni az az, hogy a honlap alján fel lehet iratkozni egy hírlevélre. Az a célunk, hogy évente 4–5 alkalommal levelet küldünk azoknak, aki erre a levelezőlistára feliratkoznak. Így első kézből lehet értesülni majd a körzet programjairól, eseményeiről.

Nem szeretném az összes változást írásban részletezni, ezért készítettem egy grafikát, ami a főoldalon található újdonságokat mutatja be:

Nem csak a főoldalon vannak változások, hanem az aloldalakon is. A kulcsszó szerinti keresés, a facebook-megosztás eddig nem működött, de most már ezek a funkciók is elérhetőek.

Nagyon szívesen veszek bármilyen honlapot érintő visszajelzést. Nyugodtan írják meg a testvérek az info@domsodibaptista.hu e‑mail címre, ha valami javaslatuk, ötletük van, vagy hívjanak fel engem a +36 20 886 4863-as telefonszámon. Szeretném, ha ez a honlap valóban mindannyiunké lenne, ahová szívesen látogatunk vissza alkalmanként.