1. Már én utaztam nem egy szép tartomány terén... Ernst Gebhardt 4:47
  2. Szálljon a jó hír: húsvét napja kél! Beharka Pál 1:29
  3. Péter apostol húsvétja Baja Mihály 1:32
  4. Fekszik sírkő alatt Jézus, Megváltóm! R. Lowry 1:38
  5. Hirdetem a feltámadásod Páskulyné Kovács Erzsébet 2:16
  6. Feltámadt Hős, ó, dics neked! Thomas Jarman – Charles Wesley 2:42

Az idei húsvét minden szempontból rendhagyó lett, de nem szabad, hogy ez megakadályozzon bennünket abban, hogy kifejezzük hálánkat Istennek Jézus Krisztus váltsághaláláért. Legyen mindannyiunknak ezen a napon egy kis lecsendesedése. Figyeljünk az igehirdetések üzenetére, és mondjunk el mindannyian egy rövid imádságot Istennek, megköszönve a reménységet, melyet Jézus Krisztus halálon aratott győzelme által kaptunk.

Baptista gyülekezeteinkben hagyomány, hogy az ünnepek üzenetét különböző szolgálatokkal, versekkel és énekekkel igyekszünk erősíteni. Ebben a rendkívüli helyzetben sem szeretnénk erről lemondani, ezért a technika segítségével most az interneten osztjuk meg ezeket a szolgálatokat. Már nagypénteken hallhattuk Sándor Lászlóné szavalatát, most Várkonyi Vikitől és Petrától hallhatunk citeraszót és éneket, Hajdú Sándortól és Pálfi Józsefnétől pedig egy-egy verset. Nagyon köszönjünk nekik, hogy vállalták ezt a szolgálatot mindannyiunk örömére!

Noémivel készítettünk mi is két énekfelvételt. A „Már én utaztam nem egy szép tartomány terén...” kezdetű éneket sokat gyakorolta az énekkar, mert nagyon szerettük volna az idei ünnepen elénekelni. Sajnos erre most nincs lehetőség, de talán egy kis kárpótlást és örömöt nyújt a mi énekünk is.

A feltámadási ünnep a „Feltámadt Hős” kezdetű ének nélkül elképzelhetetlen, mert mindenki nagyon szereti ezt az éneket. Bátran énekeljék velünk a testvérek, így egy kicsit úgy is együtt leszünk, hogy most fizikailag mindenki távol van az otthonában.

Innen szeretnénk mi is Áldott feltámadási ünnepet kívánni a Dömsödi, a Dunavecsei és a Kiskunlacházi gyülekezetben mindenkinek!