Dömsödön hagyomány, hogy minden vasárnap felköszöntjük a születésnaposokat. Bár az imaház ajtaja vasárnap zárva marad, ne feledkezzünk meg testvéreinkről most sem, azokról, akik ezen a héten ünnepelték születésnapjukat. Az új körülményekhez alkalmazkodva itt szeretném felköszönteni most őket.

Lovas András testvér ezen a vasárnapon ünnepli születésnapját. Isten áldását és gondviselését, jó egészséget kívánunk számára ebből az alkalomból!

Külön szeretném köszönteni Várkonyi Lászlóné Mariska nénit, aki gyülekezetünk második legidősebb tagja. Pénteken töltötte be a 95. életévét, és Almási testvérnek sikerült telefonon elérnie őt. A következőképpen számolt be erről:

Tegnapelőtt beszéltem Mariska nénivel. Vikit hívtam, aki készségesen segített, átadta a telefonját nagymamájának. Mindketten jó hangosan beszéltünk és mindketten mindent megértettünk. Először is sok boldog születésnapot kívántam, hisz épp akkor volt Mariska néni 95. szülinapja. Kissé szomorkásan mondta, hogy „nem kellene már sok”. Végül, már vidámabban, közösen az Úrra bíztuk a jövőt. Imádkozzunk egymásért, különösen idős testvéreinkért!

Ézsaiás könyvében ezt olvashatjuk: „Az Úr hűségét magasztalom, az Úr tetteit dicsérem: mindazt, amit az Úr tett értünk, sok jótéteményét Izráel háza iránt, mert irgalmasan bánt velünk, nagyon hűségesen.” Hiszem, hogy Mariska néni is így gondol vissza az eddig megtett útra, hiszen bár sok próba és gond nehezítette életét, de Isten hűsége és szeretete mindig vele volt. Kívánok gyülekezetünk nevében sok erőt, jó egészséget Mariska néninek, és hogy kevésbé fájhasson a lába. 😊

Szeretettel köszöntjük azokat a testvéreinket is a körzetünkből, akik ezen a héten ünnepelték születésnapjukat. Isten oltalmazza meg őket, és áldja meg az életüket!