Közeledik a személyi jövedelemadó leadásának határideje. Mint minden évben, most is lehet nyilatkozni arról, hogy mely egyházat és civil szervezetet szeretnénk támogatni adónk 1%-ával. Biztatunk mindenkit, aki személyi jövedelemadót fizet, hogy a számára fontos egyházat és civil szervezetet ilyen módon is támogassa, és ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Mindenkinek a saját, egyéni döntése, hogy kit szeretne támogatni. Mi sem akarunk rábeszélni senkit egyik vagy másik választásra sem, de hadd álljon itt néhány javaslat azoknak, akik esetleg bizonytalanok még a döntésben.

A Magyarországi Baptista Egyház technikai száma: 0286.

A Jó Pásztor Alapítvány egy 2002 óta létező alapítvány, mely céljának tekinti a gyermek- és ifjúságvédelmet; a gyermekoktatást, nevelést; könyv és egyéb sajtótermékek, kép- és hanghordozók kiadását és forgalmazását; család- és idős lelki és szociális segítő gondozó tevékenységek támogatását; konferenciák, tanácskozások, hangversenyek szervezését Magyarországon és a határon túl. Az alapítvány alapítója dr. Almási Mihály, a dömsödi baptista gyülekezet ügyintéző lelkipásztora. Az alapítvány adószáma: 18696619−1−13.

Szeretnénk még ajánlani a dömsödi önkormányzat jogkörébe tartozó Dömsödért Alapítványt is, mely dömsödi rendezvényeket, rendkívüli ügyeket, közbiztonsággal kapcsolatos kiadásokat támogat. Az elmúlt hetekben a járvánnyal kapcsolatos kiadásokat is lehetett támogatni a szervezeten keresztül. A Dömsödi Baptista Gyülekezetnek több mint 125 éve ad „otthont” ez a község, így az alapítvány támogatásával kifejezhetjük, hogy számunkra is fontos, hogy Dömsöd szép és rendezett legyen. Az alapítvány adószáma: 18668456−1−13.